Bedrijfsuitje Zwaluwe Bouw uit Zevenbergschen Hoek

Bedrijfsuitje Zwaluwe Bouw uit Zevenbergschen Hoek

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Herfst, September, Sportdagen, Teambuilding, Uitjes, Zevenbergschen Hoek by Rico

Het was weer zo ver: de eens in de drie jaar terug kerende sportdag van bouwbedrijf Zwaluwe Bouw uit Zevenbergschen Hoek. Nadat iedereen een bakkie had gedaan, was iedereen er klaar voor. Tijdens het eerste spel was al duidelijk dat beide teams erg sportief waren. Dit resulteerde in een hoop rustige spellen uit het programma te halen en wat actieve teamspellen erin te brengen.

De 2 teams gingen goed tegen elkaar op in het begin, want na een kleine 10 minuten bezig te zijn stond het namelijk al 1-1. Lang duurde de gelijke strijd helaas niet. Keer op keer scheelde het niks maar wist het ene team toch steeds er met de winst van door te gaan.

Na een dik uur bloedfanatiek bezig te zijn geweest op het veld en een tussenstand van 5-1, stond er een stevige lunch klaar voor de bouwvakkers. Verse soep, broodjes kroket/frikadel en natuurlijk nog belegde broodjes.

De lunch bleek hetgeen wat nodig was om de achterstand in te halen. Het team dat ruim voorstond werd zó overmoedig dat ze hier en daar toch een puntje lieten liggen. Optimistisch waren de koplopers zeker, aangezien ze elke keer bij verlies zeiden: “dit hadden we ingecalculeerd om het spannend te houden!”

Toen het einde van de spellen in zicht kwam, begon de koploper hem toch even te knijpen tijdens het spel pictionary. Na twee keer 2 minuten zo creatief mogelijk te zijn geweest met tekenen was het ineens 20-20.  Dit kon maar 1 ding betekenen: de strijd zou bepaald worden met een wedstrijdje buikschuiven. Van ieder team meldde er zich 1 vrijwilliger om zich te wagen aan de 20 meter lange baan om vervolgens in de plomp te vallen.

Na een paar keer oefenen en de juiste route bepalen kon de finale beginnen. 3,2,1, START! Beide heren doken de baan op en nek aan nek gleden ze over de baan. Het was moeilijk te zien maar met een koplengte verschil ging het team die heel de dag al voor stond toch met de winst er van door!!!

Nog wat borrelen en wat hapjes voordat de mannen en vrouwen weer richting huis vertrokken.

Wij vonden het erg gezellig, wie weet tot op de volgende sportdag!

Groetjes,
Tommy, Tamara, Ilona en Daniëlle

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard