Kampioensfeestje Zomerspelen

Kampioensfeestje Zomerspelen

In Brabant, Evenementen, Herfst, Oktober, Uitjes, Wagenberg, Zomerspelen by Rico

Tijdens de fantastische editie van de zomerspelen 2014 heb ik de grootste fout van mijn carrière gemaakt! Ik zal het maar meteen zeggen: ik heb het verkeerde team tot winnaar uitgeroepen. Er was niet gemanipuleerd met de cijfers, maar het was gewoon een omroep fout! Of dit komt door de 35 graden, of omdat mijn ogen niet meer zijn wat is was, laat ik het midden.

Ik kwam hier echter pas 5 minuten nadat ik het andere team had bekroond achter, toen team 8 voor me neus stond! “Maar meneer, wij hebben van al de kinderen met een medaille gewonnen, hoe kan dat?” Tja, toen kon ik van de kinderen die een medaille hadden ontvangen, ze niet meer terug eisen.

Ik beloofde het daarom op te lossen! Ik zou medailles bestellen en ze aan de echte winnaars uitreiken, door de vakantie en de extreme drukte was het afgelopen zaterdag eindelijk zo ver: een kampioensfeestje! 6 van de 9 kinderen konden komen, de rest zou heel graag willen, alleen moesten zij hun hockeyteam steunen.

Mandy, Chloe, Tristan, Tyra, Tijs en Daan kwamen vol energie aan en mochten nog een keer als team strijden. “Wij gaan winnen”  was een van de teams, die hun naam eer aan deden.

Ze wonnen namelijk met 9 punten van het “super team”. De persoonlijk winnaar was Tristan, opgevolgd door Tyra en Daan.

Het was gezellig! Hopelijk zijn jullie niet meer boos op me 😉

Tot de winterspelen!

Groetjes,
Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard