Kinderfeestje Finn - 8 jaar uit Moerdijk - zeskamp

Kinderfeestje Finn – 8 jaar uit Moerdijk – zeskamp

In 8 jaar, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, Moerdijk, November, Uitjes by Rico1 Comment

Vorige week kwam Finn met 10 vriendjes en zijn kleine broertje naar Polderevents om zijn kinderfeestje te vieren. Nadat de kids even uit konden razen tijdens een verstop-tik-spel, konden we beginnen met het zeskamp gedeelte.

Toen we eenmaal aankwamen bij de zandzakken race, viel het de kinderen toch even tegen. Ik vertelde ze dat de zak zand 10 kg woog en wat het parcours was. Ze konden kiezen of ze de zak in hun eentje of met meerdere kids wilden dragen. Aangezien de kids erg zelfverzekerd van zichzelf waren, kwamen ze zich zelf even tegen. Na 5 meter werd er toch om hulp gevraagd.

Nadat ik de kinderen een korte samenvatting gaf over ‘samen sta je sterker’ gingen de volgende samenwerking spellen een heel stuk beter. Met name het touwtrekken was een spannende strijd, aangezien beide teams er alles aan deden om het touw hun eigen kant op te krijgen.

De strijd werd uiteindelijk bepaald bij het spijkerbroek hangen. Ze mochten zelf kiezen wie de tegenstander zou worden. De speluitleg was simpel: je hoeft alleen langer te blijven hangen dan de persoon naast je. Zoals bij het touwtrekken al zichtbaar was, waren de kinderen erg gedreven om te winnen waardoor er mooie tijden behaald werden tijdens het hangen.

Nadat alle spellen er weer op zaten, gingen we nog lekker frietjes eten en kreeg onze jarige jop nog een cadeautje namens ons.

Wij vonden het erg gezellig!

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Het was echt het leukste kinderfeestje dat Finn tot nu toe heeft gehad. Zijn broertje Fedde kan niet wachten tot hij en al zijn vriendjes ook oud genoeg zijn en dat zal maart 2017 zijn. Dan komen we met hem zeker terug!
    Echt een superfeest! Mooie locatie, enthousiaste begeleiding en lekker buiten ravotten! Heerlijk!

Leave a Comment