Kinderfeestje Tim - 9 jaar uit Lage Zwaluwe - zeskamp

Kinderfeestje Tim – 9 jaar uit Lage Zwaluwe – zeskamp

In 9 jaar, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, Lage Zwaluwe, November, Uitjes by Rico

Tim uit Lage Zwaluwe werd 9 jaar en kwam met vriendjes en zijn zusje langs voor een zeskamp kinderfeestje. Door het stuitergehalte van de kinderen besloot ik, nadat ik mezelf had voorgesteld, binnen 1 minuut naar buiten te gaan. We begonnen met een warming-up waar Tim als één van de laatste spelers overbleef.

De hindernisbaan was de eerste teamopdracht, waarbij ze moesten tijgeren en goed samenwerken. Beide teams hebben dit onwijs goed gedaan en dus konden we dit vieren met een zakje chips en ranja in de pauze.

Dat ze actief waren en goed konden samenwerken was me al bekend, waardoor ik nog één ding moest testen, namelijk: of ze een beetje konden nadenken. Ze moesten een code zien te kraken en speelden levend mastermind. Wederom blinkte de jarige hier uit!

Zijn wens was om af te sluiten met een potje voetbal, aangezien zo ongeveer iedereen op voetbal zat. Ik speelde mee, hoewel ze aan mij niet veel hadden. We werden helemaal weggespeeld door de kinderen en Tim wist zelfs een hattrick te scoren.

Tim het was gezellig, hopelijk heb je een top feest gehad?

Groeten uit de Polder!
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard