Kinderfeestje Valentijn - 9 jaar uit Raamsdonksveer - voetbalfeestje

Kinderfeestje Valentijn – 9 jaar uit Raamsdonksveer – voetbalfeestje

In 9 jaar, Brabant, December, Kinderfeestjes, Raamsdonksveer, Uitjes, Winter by Rico

Afgelopen zaterdag kwam Valentijn met zijn vriendjes langs voor een voetbalfeestje. Aangezien meer dan de helft op voetbal zit, was de eerste vraag die ze stelden natuurlijk “gaan we ook partijtje doen?”.

De draken temmers namen een flinke voorsprong tijdens de hindernisbaan. De drie punten die te verdienen waren, pakten ze ook zonder enkele moeite. Al snel bleek dat de Argentijnen beter waren met een bal dan met de hindernissen. Tijdens de behendigheidsspelen met de voetbal lieten ze de draken temmers ver achter zich en kwamen net voor de pauze zelfs op een voorsprong van 4-3.

Na de pauze ging de strijd fanatiek verder en kwamen beide teams tijdens de penalty’s tot scoren. 7-6 voor team Argentinië was de beginstand van het lang verwachte partijtje. Na een kleine 5 minuten met een gewone bal, ruilden we deze kleine variant in voor een mega grote bal. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, want in 10 minuten tijd en 2 verschillende type ballen is er niet één keer gescoord. Dit betekende dat de winst met slechts 1 punt verschil naar de Argentijnen ging.

Nog een puntzak friet en wat lekkers voor thuis voordat Valentijn en zijn vriendjes terug gingen richting Raamsdonksveer.

Wij vonden het erg gezellig,

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard