Kinderfeestje Dania

Kinderfeestje Dania

In 11 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Lage Zwaluwe, Uitjes, Zomer by Rico

De kinderen waren al verdwenen in het hoge gras nog voordat we überhaupt begonnen waren met het kinderfeestje. Na wat kruipen en tijgeren zonder elkaar te kunnen zien gingen we dan toch starten.

De teams waren gemaakt en de namen waren bekend. Tijd voor de hindernisbaan. Na een keer of 100 te hebben gehoord “ik kan het niet” of “ik durf het niet” is iedereen gewoon over de hindernisbaan heen geweest en heeft zijn of haar angsten overwonnen. Super!

Tijdens de zeskamp bleek dat de teams er goed tegen elkaar opgewassen waren. De score schommelde steeds maar met 1 puntje verschil of gelijk spel. Tijdens het touw trekkenbleek het team van de jarige job toch het sterkst waardoor ze het verschil groter konden maken. Tijdens het zakslaan en spijkerbroek hangen werd het verschil zelfs nog iets groter. Team JM won dan ook de strijd van Team De Wilde Kippen.

Als afsluiter waren er nog 5 bikkels die de zeepbaan opgingen. Tot slot nog frietjes, cadeautjes uitpakken en een cadeautje van ons voor de jarige.

Jullie hebben het goed gedaan!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard