Kinderfeestje Stijn

Kinderfeestje Stijn

In 11 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Oosterhout, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Zo net voor de vakantie wilde Stijn toch wel heel graag nog zijn verjaardag vieren bij Polderevents. Daarom kwam hij met zijn vrienden en zusje uit uitjes Oosterhout naar Wagenberg gereden voor een leuke middag.

Op de hindernisbaan bleek dat het team van Stijn hier erg goed in was. Na de laatste ronde waarbij de kids aan elkaar verbonden waren met fietsbanden, stond het wel 4-0! Met deze tussenstand gingen we snel door naar de pijl en boog schieten biathlon. Eerst uiteraard een aantal oefenpijlen, waarbij we al zagen dat er een aantal natuurtalenten in de groep zaten. 18 punten was het hoogste dat geschoten werd, dus gingen ook hier de Vampiers er vandoor met het puntje. Op ballonnen schieten was iets lastiger voor ze, vandaar dat de Teletubbies hierbij hun eerste punt wisten te scoren!!

Na al dat rennen was het tijd om even lekker iets te drinken en te eten. Ondertussen legde Rico het smokkelspel uit, welke we daarna gingen spelen. Dit was een spannende strijd, waarbij Stijn en zijn team 16.500 punten wisten te smokkelen en de Teletubbies 15.500 punten, dat scheelde echt maar weinig!!

Als laatste toch nog even de buikschuiven op onder het genot van een (heeeel) waterig zonnetje. Iedereen dacht met joggingbroek en al heel ver te komen, maar naarmate we langer aan het glijden waren, gingen er steeds meer kledingstukken uit. Alles om maar in die plomp te belanden. 😉 Dat is de meesten dan ook gelukt!

Als afsluiting lekker frietjes eten en heel hard zingen met z’n allen voor Stijn.

Wij vonden het een geslaagde middag, jullie ook?

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

Leave a Comment