Kinderfeestje Finn

Kinderfeestje Finn

In 9 jaar, April, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Moerdijk, Uitjes by Rico

Finn kwam woensdagmiddag langs met zijn vriendjes om te komen rugbyen! Ze waren allemaal erg uitgelaten en hadden enorm veel zin in een leuk feestje.

Dat ze veel van elkaar hielden was al snel te zien, want bij de simpele opdracht ‘in één lijn staan’ konden ze niet van elkaar afblijven. Ik dacht: “SNEL dat veld op en beginnen voordat ze al geblesseerd zijn voordat we waren begonnen”.

De Bliksemboys tegen de Super Rugbyers gingen als een speer over de hindernisbaan. Helaas vergaten ze af en toe samen te werken waardoor de bal grond raakte en ze steeds opnieuw moesten beginnen. Al vermoeid van de hindernisbaan gingen we dan eindelijk echt een potje rugbyen. Er werd hard gebeukt en stevig getackeld door beide teams waardoor er slechts 1 puntje verschil was tussen beiden.

Nu was het tijd voor een echte rugby wedstrijd. Oog in oog stonden ze klaar om zoveel mogelijk try’s te scoren. Er werd van links naar rechts gedoken om de tegenstander te ontwijken. Na een actieve rugby middag hadden de jongens de frietjes meer dan verdiend. We moesten wel een klein beetje door-eten want een aantal jongens moesten ’s avonds nog een kampioenswedstrijd voetballen. Al met al een super middag met lekker weer. Ik vond het gezellig!

Groetjes Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard