Familiedag Simons

Familiedag Simons

In April, Brabant, Breda, Familieuitjes, Lente, Uitjes by Rico2 Comments

“NEGEN tegen NEGEN” schreeuwde ik, terwijl alle deelnemers me aan stonden te kijken met puppy-ogen dat we zo NIET konden eindigen. Er moest een winnaar komen…

Alle neven en nichten van familie Simons kwamen als familie activiteit op bezoek om tegen elkaar te strijden. Er stond een leuk programma op de planning met een balans tussen sport, teambuilding en mindgames.

Even warm worden op de hindernisbaan en snel verder naar het mijnenveld, waar de hersens moesten worden gebruikt. Ze moesten naar de overkant zien te komen, zonder de bommen te raken en er was maar één route. Na 100 bommen lukte het de ‘Thunderbirds’ om de overkant te bereiken. De ontlading was dan ook érg groot na zo’n slagveld.

Toen we weer de aandacht hadden, konden we het niet laten om ze nog een keer te laten zweten door een tacklebag over de hindernisbaan mee te nemen. Hier gingen de puntjes naar ‘Team 1’ (de naam hadden ze helemaal zelf bedacht). Ook pakte ze de winst met latlopen, kruiwagenrace, zaklopen en het pijl en boog schieten. Waardoor we het laatste onderdeel -zakslaan- ingingen met 8 punten voor ‘Team 1’ en maar 2 punten voor de ‘Thunderbirds’.

Team 1 geloofde het wel en dacht al te hebben gewonnen, totdat ze één voor één van de paal werden geslagen met zelfs een paar headshots die ik beter had moeten belonen. Ik riep “de volgende twee”! Alleen bleek toen dat iedereen al was geweest en het gelijk stond. Inmiddels al ruim over tijd moest dit duel toch af worden gemaakt.

Ze kozen voor het touwtrekken. 5 vs. 5 speelde we twee rondes: “3,2,1, JA!!!!” Iedereen was gefocust en gooide letterlijk heel hun gewicht en alle laatste beetjes kracht in de strijd. De winst ging na een goede minuut naar de ‘Thunderbirds’, waardoor ze voor het eerst vóór stonden! Nu kon ‘Team 1’ alleen nog maar gelijkspel maken. Helaas zat dit er ook niet in.. De winst ging naar de ‘Thunderbirds’ die niet opgaven tot de laatste minuut. Complimenten 😉
Wij vonden het weer een top dag, hopelijk jullie ook?

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Leuk geschreven ook trouwens, deze samenvatting van alle gebeurtenissen. 🙂

Leave a Comment