Kinderfeestje Stijn

Kinderfeestje Stijn

In 11 jaar, April, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Oosterhout, Uitjes by Rico

“Wat vond je het minst leuk” vroeg ik helemaal aan het eind van het feestje van Stijn. Hij viel even stil, en nog even en nog even. Hij wist het eigenlijk niet…

En, dat is natuurlijk een super goed teken. Ik bleef doorvragen en hij moest iets kiezen en zei toen heel zachtjes het latlopen. Een onderdeel dat enig gevoel voor ritme nodig heeft, een perfecte samenwerking en niet te vergeten: iemand die de leiding nam. Tja, dat is ook moeilijk en als het dan niet lukt, is het niet leuk en zeker niet als je dat onderdeel ook verliest 😉

Stijn zat in het team ‘De vier kuikentjes’ samen met zijn oudere broer Max. Beiden waren ze al een keer bij Polderevents geweest tijdens de eerste editie van de Winterspelen. ‘Willem van Oranje’ was het andere team en samen gingen ze de strijd aan.

De hindernisbaan stond op het menu, waar er moest geklommen en getijgerd moest worden. Het tijgeren werd al snel kruipen, maar het klimmen ging ze goed af. Beide teams wisten op de hindernisbaan verschillende punten te behalen.

Het volgende onderdeel vonden de meeste kinderen het leukste onderdeel van de dag, namelijk: pijl en boog schieten, met als afsluiter de biatlon. Ze moesten allemaal een ballon ophangen en deze zo snel mogelijk kapot schieten. Bij elke pijl die ze misten, moesten ze even de hindernisbaan afleggen. De jarige was aardig op dreef en wist met zijn team dit onderdeel te winnen.

Na de pauze stonden de zeskamp-spellen op het programma met als afsluiter het zakslaan. ‘Willem van Oranje’ wist nog even terug te komen, maar Stijn en zijn team bleven cool en wisten uiteindelijk de wedstrijd te winnen.

Moe en voldaan aten ze nog wat frietjes om vervolgens in één keer door te gaan om een wedstrijd te voetballen. Hopelijk hebben jullie nog gewonnen en vonden jullie het een leuke dag!

Tot 5 juli op de zomerspelen 😉

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard