Kinderfeestje Joris

Kinderfeestje Joris

In 7 jaar, April, Kinderfeestjes, Lente, Uitjes, Zuid-Holland, Zwijndrecht by Rico

Joris kwam met 9 vriendjes en vriendinnetjes woensdagmiddag naar de boerderij van Polderevents. Het was wel een stukje rijden voor de kids aangezien ze helemaal vanuit Zwijndrecht moesten komen.

Na het verstop tikkertje waren de kids warm en klaar voor de stormbaan. De brug met het water eronder was toch wel de meest spannende hindernis die er was voor onze 6-jarige smurfjes. Stuk voor stuk hoorde ik ze zeggen “als ik maar niet het water in val”.

Toen was het tijd voor het showen van een rondje spierballen. Ik was natuurlijk wel benieuwd of onze smurfjes genoeg spierballen hadden om de kruiwagenrace te kunnen doen. Toen ze eenmaal hun mouwen opstroopten, schok ik er gewoon van en zijn we maar snel aan de slag gegaan voordat ze die spierballen tegen mij gingen gebruiken.

De dienblad-water-estafette was erg spannend en na een deskundige meting om te zien in welke emmer het meeste water zat, bleek het waterpeil in beide emmers exact hetzelfde.

Bij het volgende spel begon mijn uitleg met: “Voor welk diertje is de olifant bang?” De leeuw, panter, beren, dino’s en vossen werden genoemd, tot 1 van de kindjes antwoordde dat het natuurlijk de muis moest zijn. Helemaal goed. Gewapend met een kaartje waar een muis, tijger of olifant op stond, gingen ze naar elkaar op jacht. De muis wint van de olifant, de olifant van de tijger en de tijger van de muis. Er is heel wat afgetikt en gejaagd door onze jungle experts.

Als afsluiting hebben onze waaghalzen de klimmuur getrotseerd en de jongste van het stel (Stijn van 4 jaar) heeft als enige zonder ook maar een beetje angst de top van de muur gehaald.

Nog even de varkentjes en geitjes wat brood gegeven en aansluitend genoten van de frietjes. Alle kids waren wel een beetje moe, voldaan en verkleurd door het heerlijke weer. Het was een mooie dag!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard