Kinderfeestje Jarno

Kinderfeestje Jarno

In 12 jaar, April, Brabant, Breda, Kinderfeestjes, Lente, Uitjes by Rico

Uit Breda kwamen Jarno en 11 vriendjes en vriendinnetjes om een sportieve en gezellige middag op de boerderij te beleven. Onderverdeeld in de teams ‘De Biggetjes’ en ‘De Biggerijders’ gingen ze met elkaar de strijd aan.

Gedurende de alle actieve spellen stonden de ‘Biggetjes’ voor. Ze gingen als een haas (of nou ja, biggetje dan..) met het scoren van punten. Razendsnel over de hindernisbaan, de kruiwagenrace en het zaklopen. Bij het touwtrekken kwamen de ‘Biggerijders’ weer goed terug. Maar liefst 3 potjes wonnen ze achter elkaar!

Snel verder met het ravijnspel waarbij de overwinning deze keer 2 punten waard was. Dat je soms even na moet denken als alle objecten bezet zijn omdat er iemand op staat en wat je dan moet doen, is soms toch wat lastiger dan iedereen van tevoren denkt. Maar iedereen (inclusief alle spullen) heeft de overkant bereikt! Goed gedaan! De tussenstand was na dit drukke programma 7-4 voor de ‘Biggetjes’

Tijdens de pauze eventjes opwarmen bij de vuurkorf en lekker marshmallows roosteren. Al had niet iedereen door dat ze hun stokje niet in het zand moesten steken… 😉

Na de pauze het smokkelspel. Beide teams waren super snel, maar helaas is het niemand gelukt om de diamanten te smokkelen. De score hierbij was 16.000 punten voor de ‘Biggetjes’ en 19.750 punten voor de ‘Biggerijders’. De eindzege was daarom alsnog voor de ‘Biggerijders’ met 24 tegen 23! Wat een spannende dag!!

Wij vonden het super gezellig, jullie ook?

Groetjes,
Tommy, Tamara en Rico

Foto’s door Tamara van Blik en Bloos