Kinderfeestje Jonas en Luuk

Kinderfeestje Jonas en Luuk

In 10 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Moerdijk, Uitjes, Zomer by Rico

Na het TBM kamp van de Bredase Rugbyclub hadden de jongens heel het programma al bedacht. Ze wilden 8 uur aan activiteiten in de 3 uur van hun kinderfeestje proppen. Tijdens de hindernisbaan werd er al gevraagd of ze al dóór de waterbak mochten i.p.v. óver de brug. Vanwege het bewolkte weer moesten de kids toch nog even wachten.

Na de Hindernisbaan gingen ze aan de slag om hun eigen levensgrote katapult te bouwen . Na een half uur knopen, sjorren en sjouwen mocht het resultaat er zijn. Om de beurt mochten ze proberen punten te scoren voor het team. Na ieder wat ballen geschoten te hebben, stond het 10 – 5 voor team ‘Pannenkoeken met stroop’. De bonus opdracht werd door beide team even snel uitgevoerd, waardoor de we met een tussenstand van 7 – 12 de pauze in gingen.

Na de uitleg van het smokkelspel gingen de ‘Feestvarkens’ aan de slag als douane om zo veel mogelijk goud staven af te pakken van de ‘Pannenkoeken’. Na 2 bloedstollende rondes smokkelen hadden de ‘Pannenkoeken’ maar net gewonnen met slechts 3 punten verschil. Om het feestje helemaal compleet te maken, sloten we af met een lekker potje zeepbaan glijden.

Wij vonden het erg gezellig!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard