Kinderfeestje Jop

Kinderfeestje Jop

In 11 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Tilburg, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Jop kwam met zijn vrienden en vriendinnen gisteren naar Polderevents om zijn kinderfeest te vieren. Voor Jop en zijn vrienden was het niet helemaal onbekend van ze gingen doen aangezien de meeste hier al 1 of meerdere keren waren geweest.  Na een wat lastige start i.v.m. sterkte verschillen tussen de teams, was een kleine aanpassing nodig om de rest van de spelletjes tot een eerlijk einde te brengen.

Na de spons estafette over de hindernisbaan waren ze al lekker vies geworden van de modder. Hier pakte team 1 het eerste puntje nadat ze slechts enkele millimeters meer water in de emmer hadden vervoerd dan team 2. Na de modderpartij gingen we verder met kruiwagenrace en spijkerbroek hangen. De kleinste meid van van het stel kon hier het langste blijven hangen!

Na een tussenstand van 5-3 voor team 1 waren ze toe aan de pauze. Na wat chips en wat ranja gingen we verder met het smokkelspel waar team 1 wederom een puntje wist te pakken. Na een hoop rondes glijden op de zeepbaan werd de eindstand 12-11 voor het team van onze letterlijke jarige Jop.
Wij vonden het een leuke middag, tot op de zomerspelen?

Groetjes,
Rico & Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Wat een superfeestje!! Tommy en Tamara konden de mannen goed de baas, die werden niet bepaald rustiger van de tropische warmte. En wat is het dan heerlijk om af te kunnen sluiten met een geweldige waterglijbaan. Bedankt, ook namens Jop!!

Leave a Comment