Kinderfeestje Maud en Eva

Kinderfeestje Maud en Eva

In 10 jaar, Juni, Kinderfeestjes, Raamsdonk, Uitjes, Zomer by Rico

Een tropische dag en twee jarigen vandaag: de zusjes Maud en Eva uit Raamsdonk kwamen op bezoek. Even warm draaien met verstoptikkertje en toen begon de wedstrijd. Klaar stonden ze voor de hindernisbaan. We vertrekken op het woord ‘Ja’ schreeuwde ik. “3, 2, 1…….. Japan” En net zoals de andere 1000 kinderen die de hindernis hebben afgelegd, trapten ook de zusjes erin.

Nadat iedereen lekker onder de modder zat van de kruipgangen was het tijd om over het water te komen. De bedoeling was natuurlijk droog, maar dat is niet iedereen gelukt 😉

Na de pauze maakte het ook niet meer uit, want iedereen werd nat. We deden een water-spel, waarbij de kinderen met bekers naar de overkant moesten rennen. Het andere team mocht ze bekogelen met sponsen. Het team dat het meeste water wist te vervoeren won. Maud en haar team wisten dit het snelste te doen, waardoor het alweer tijd was voor het laatste spel. De zeepbaan. We deden een afvalrace wie het verste kon glijden en later moesten ze sponsen in emmers proberen te gooien.

Dames, het was een leuke groep, hopelijk tot een volgende keer 🙂

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard