Kinderfeestje Kyra

Kinderfeestje Kyra

In 10 jaar, Brabant, Etten-Leur, Juni, Kinderfeestjes, Uitjes, Zomer by Rico

Als allereerste groep stoere meiden mochten Kyra en haar vriendinnen een gezellige en leerzame middag beleven bij Polderevents.

De middag begon goed met een aantal onderdelen van de zeskamp. Als echte chicks gingen ze de strijd met elkaar aan! Het zaklopen en het touwtrekken zorgden voor een voorsprong voor team Roze. Tijdens het spijkerbroekhangen wist team Paars weer een beetje in te lopen.

Het programma werd vervolgd met het verzorgen van de diertjes. Een nieuw onderdeel! Tommy liet de meiden zien welke dieren er allemaal in de wei stonden. Hij legde uit wat ze lekker vinden en liet zien hoe je de beesten moet verzorgen. Vooral Bo het paardje vond het heerlijk. Als een echt model ging hij er helemaal voor staan terwijl er fanatiek geborsteld en geaaid werd.

Tijdens de boerderij-dieren-quiz konden beide teams naast hun zojuist opgedane kennis, laten zien wat zij van de boerderijdieren weten. Zowel team Roze als team Paars deden hun uiterste best om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Maar…. er kan er maar 1 de winnaar zijn! Team Roze wist de meeste vragen goed te beantwoorden. Samen met de behaalde punten van de zeskamp zorgde dit voor een ruime overwinning!

Al met al waren de meiden behoorlijk hongerig geworden. Dit kwam mooi uit, want als laatste mochten zij hun eigen pannenkoekenbeslag maken en bakken! Dit was erg lekker en goed gelukt. Toen de buikjes rondgegeten waren en de gezellige middag was vastgelegd op de gevoelige plaat, vervolgden zij hun weg terug naar huis.

Kyra en de girls, nog gefeliciteerd en wij vonden het gezellig!

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard