Voetbaluitje VV Good Luck - D1

Voetbaluitje VV Good Luck – D1

In Brabant, Juni, Raamsdonksveer, Teamuitjes, Uitjes, Zomer by Rico

Zaterdag 2 juni j.l. was het zover: de afsluiting van een leuk voetbalseizoen met het jaarlijkse uitje naar…. Wagenberg. Nadat we verzameld hadden op de parkeerplaats bij Good Luck in Raamsdonksveer en nadat een aantal moeders toch nog even wat korte broeken en voetbalschoenen hadden gehaald vertrokken we naar Wagenberg. Iedereen had er zin in!!

We werden in Wagenberg ontvangen door Tommy en Rico en konden meteen aan de bak. Eerst opwarmen, een koprol is toch niet zo gemakkelijk en daarna stoten, tackelen en natuurlijk de tackle race. Dat wat het eerste record dat die dag werd verbroken door de super sportieve voetballers uit R’Veer.

Na een lekkere lunch in het zonnetje met o.a. broodje knakworst was het tijd voor de zeskamp. Ook hier werden records verbroken, o.a. van de snelste spijkerbroekhanger ooit. We hebben ontzettend veel lol gehad met de skippyrace, duo zaklopen en alle andere leuke spelletjes.

Tussendoor kregen we een drankje en een zakje chips, daarna ging een groepje voetgolf spelen en een andere groep ging voetvolleyen. Dat was nog best wel moeilijk. Om 17.00 uur kwamen de ouders, broertjes en zusjes voor een drankje en een BBQ. We hadden allemaal ontzettende honger na zo’n dag sporten én geinen! De ouders en sommige van ons keken naar Nederland tegen Ierland, maar de meeste bleven lekker voetballen op het grote veld van Polderevents. Om 23.00 uur ging de laatste naar huis: zeer moe en zeer voldaan.

We willen graag het hele team van Polderevents, en met name Rico, Tommy, Scub en Tamara
, bedanken voor de sportieve en zeer geslaagde dag. Wij hebben ons heel goed vermaakt!!! En ach, een beetje spierpijn maakt toch niet uit. 😀

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke Teamuitjes

Groetjes,

Cornelien
Management Team, Good Luck D1

Foto’s door Tamara Uittenboogaard