Kinderfeestje Mark

In 9 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Mei, Raamsdonk, Uitjes by Rico

“Wanneer gaan we voetballen?” werd er meteen gevraagd toen ze binnen kwamen. Met dat in het vooruitzicht konden de kinderen het niet laten om tegen elk rond object waar tegen aangeschopt kon worden, ook daadwerkelijk tegenaan te schoppen.

Nadat we de ballen aan de kant gelegd hadden, konden we beginnen aan de hindernisbaan. Hier ging het gelijk op, beide teams pakte hier dan ook punten waardoor het 2 -2 werd. Zelfs het kleine broertje van 5 jaar vloog over de hindernissen heen zonder ook maar een beetje angst.

Toen was het zover: de kinderen mochten zelf met balken en touwen een levensgrote katapult bouwen om Angry Birds in het echt te kunnen spelen. De bedoeling was dat ze vanaf 25 meter de bal langs de obstakels schoten, zo in het doel. Beide teams kregen het voor elkaar 1 keer in het doel te schieten waardoor het 3-3 stond met rust.

Na de pauze mochten ze dan eindelijk uitrazen tijdens een potje voetbal met een reuze voetbal. Scoren bleek toch wel erg moeilijk met zo’n enorme bal. Toen we omschakelden naar een kleine bal, ging het team van Mark er met de punten van door. 5 -3 stond het inmiddels met nog 3 minuten speeltijd. Na een mooie actie van de enige dame die er was (waar ze zelf ook van schok), werd een tegen doelpunt gemaakt waardoor het 5 -4 stond. Met nog 3 seconden op de klok werd er nog een keer gescoord waardoor we de dag afsloten met een terecht gelijkspel. Na de lekkere frietjes en natuurlijk het zingen voor de jarige, was het helaas alweer afgelopen.

Wij vonden het super gezellig.
Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard