Teamuitje hockeyclub Rotterdam MC1

Teamuitje hockeyclub Rotterdam MC1

In Lente, Mei, Rotterdam, Teamuitjes, Uitjes, Zuid-Holland by Rico1 Comment

Al stuiterend van de energie kwamen ze binnen gesprongen. De dames van het hockeyteam Rotterdam MC1 hadden er zin in. Toen ze zich hadden opgesplitst in 2 teams en de regels kort uitgelegd waren, gingen ze het veld op.

Heel even leek het er op dat de Rocketpowers te sterk waren voor de Bananenclub. De Rocketpowers waren geboren hindernisbaan-experts: ze wonnen deze namelijk met 5 punten tegen 0. Met deze score gingen de dames verder met het zeskamp gedeelte. Ook de kruiwagenrace en het zaklopen waren niet de onderdelen voor de Bananenclub. Met een 0 – 8 achterstand pakte de Bananenclub eindelijk hun eerste puntje met het latlopen. Nu hadden ze de smaak te pakken, want touwtrekken wonnen ze 2 keer op rij. Met een tussenstand van 9 – 3 waren onze hockey dames wel toe aan een hapje en drankje.

Toen was het zover: de pijl en boog schiet biatlon. De pijlen vlogen om mijn oren en de punten werden gepakt door beide teams waardoor de tussenstand inmiddels 11 – 5 was. Het competitie niveau was zo hoog dat we ontspannen een spel gingen doen waar even geen punten te verdienen waren. De meiden werden in de klimbroekjes gehesen en moesten elkaar de klimmuur op helpen. Na een half uur klimmen en aan de touwen hijsen was het tijd voor de laatste 2 spellen waar punten mee te verdienen waren, namelijk: spijkerbroek hangen en zakslaan. Na een bloedstollende strijd werd het uiteindelijk 14 – 14 en gingen onze topsporters naar binnen om frietjes te eten.

Na het eten nog even snel op de trampoline voordat de papa’s en mama’s ze kwamen ophalen. Dus zoals ze stuiterend binnen kwamen, gingen ze stuiterend weer naar huis. Wij vonden het in ieder geval een super middag.

Groetjes,
Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. De meiden worden niet voor niets ‘stuiterbommen’genoemd door hun coach. Bruisend van energie trainen en spelen ze met elkaar en uiteraard doen ze dit soort dingen op dezelfde manier. De meiden hebben een super leuke middag gehad, maar zijn het nog steeds niet helemaal eens over de puntentelling, haha. Het gelijkspel bleek een soort gulden middenweg. Dank voor de geweldige middag en nu op naar het NK op 8 en 9 juni!!!

Leave a Comment