Kinderfeestje Maud

Kinderfeestje Maud

In 8 jaar, Brabant, Februari, Geertruidenberg, Kinderfeestjes, Uitjes, Winter by Rico

De wind blies ons bijna van het veld, maar dat maakte Maud en haar vriendjes niks uit. Na wat zingen en cadeautjes was het tijd om teams te maken en de spellen te starten. De kids waren na alle tikspellen warm genoeg om de hindernisbaan te overwinnen. Na wat tips en regeltjes uitgelegd te hebben, namen “de Voetballers” de leiding.

Ook het piramidespel van banden was een succes bij de kids uit Hank. 10 autobanden moesten ze over de hindernisbaan zien te vervoeren en aan het einde van de baan er een piramide van bouwen. Kruipend en tijgerend gingen ze door de modder met een band in de hand. Het scheelde slechts enkele seconden tussen de teams, maar ook hier pakten “de Voetballers” een puntje. Met de pauze stond het 2-0 maar “de Smileys” wisten niet van ophouden.

Na wat drinken en wat lekkers waren ze namelijk weer volledig opgeladen voor de strijd. Bij de blinde kruiwagenrace en het touwtrekken wisten ze toch wat puntjes te pakken. De eindstand werd dan ook 4-3 voor “de Voetballers”. Na al die wind en spellen waren ze wel toe aan wat warms. De puntzak frietjes en een snack verdwenen daarom ook als sneeuw voor de zon.

Wij vonden het een leuke middag!!

Groetjes,
Tamara & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard