Kinderfeestje Max

Kinderfeestje Max

In 8 jaar, Augustus, Brabant, Kinderfeestjes, Oud Gastel, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Na dagen aaneengesloten mooi weer, kwam Max zijn kinderfeestje op de natste dag in weken vieren. Ondanks de druppels mocht het de pret niet drukken. Na het verstoptikkertje en de hindernisbaan gingen we al lekker frietjes eten. Dit kwam omdat Max zijn feestje in de avond kwam vieren.

Na het op smikkelen van de friet gingen de 11 fanatiekelingen weer van start. Tijdens het touwtrekken liepen ‘de knallers’ al aardig in op ‘de teletubbies’. Met een 5-3 voorsprong gingen we naar Max zijn favoriete onderdeel, namelijk: het zakslaan. Zijn team maakte het verschil nog wat groter door ‘de teletubbies’ er stuk voor stuk er af te meppen. Even leek het er op dat de strijd al gestreden was, maar daar bracht het spijkerbroekhangen verandering in. Na minuten gehangen te hebben stond het 9-9. Max koos voor een finale op de balk. Hij kreeg het voor elkaar om zijn tegenstander er af te krijgen waardoor de winst naar ‘de knallers’ ging.

Ik vond het erg gezellig!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Hoi Tommy en Tamara.
    Bedankt voor het leuke feestje. Gave foto’s en alles was goed georganiseerd!! We zullen jullie zeker bij iedereen aanbevelen!!
    Gr de Hoopjes

Leave a Comment