Kinderfeestje Dion en Thomas

Kinderfeestje Dion en Thomas

In 9 jaar, Barendrecht, Juli, Kinderfeestjes, Uitjes, Zomer, Zuid-Holland by Rico

Op de eerste dag van hun zomervakantie kwamen Dion en Thomas helemaal uit uitjes Barendrecht naar de boerderij van Polderevents om hun kinderfeestje te vieren. 1 ding was zeker: lekker weer hadden ze in ieder geval meegenomen!

Een echte warming up was daarom niet nodig, dus konden we meteen van start op de hindernisbaan. En in plaats van over de brug, gingen we natuurlijk dóór het water. Lekker spetteren en spatteren! Toen de baan voor de tweede keer moest worden afgelegd waarbij ze aan elkaar verbonden waren, stonden ze even gek te kijken, maar dat was niet nodig, ze gingen namelijk als een malle!

De kruiwagenrace zorgde voor dorstige mannen, daarom gingen we lekker wat drinken en daarbij een lekker verkoelend ijsje eten. Hmmmm! Na de pauze was het tijd voor de andere zeskamp spelletjes: zaklopen, touwtrekken en spijkerbroekhangen. Als echte bikkels gingen ze hierbij de strijd tegen elkaar aan. Toen iedereen bij het zakslaan een keer was geweest, werd duidelijk dat ze dit toch wel het allerleukste vonden: “nog een keer”, “nog een keer”, “nog een keer”! Dus deden we een afvalrace, waarbij Floor er met de titel zakslaankoning van de dag vandoor ging.

Daarna lekker afkoelen op de buikschuifbaan, lekkere frietjes eten en uiteraard niet vergeten te zingen voor de 2 jarigen.

Dion en Thomas, bedankt voor de leuke middag!

Groetjes,
Rico & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard