Vriendenweekend

Vriendenweekend

In Brabant, Juli, Uitjes, Vriendenuitjes, Wagenberg, Zomer by Rico

Iedereen heeft het druk en we gaan langzaam allemaal onze eigen weg op. Nieuwe studies, banen en relaties zorgen ervoor dat we elkaar steeds minder zien. We krijgen allemaal meer verantwoordelijkheden en te vaak worden er dingen snel via Facebook of Whatsapp gevraagd en geregeld.

Te weinig weet je nog van elkaar: de vraag “hoe gaat het nu echt met je?” wordt soms te weinig gesteld. Te weinig kunnen we lekker actief met elkaar bezig zijn. Te weinig kun je jezelf gewoon weer eens als een kind gedragen. Dat kon dit weekend allemaal! Lekker achter een bal aan duiken op het volleybalveld of sponsen ontwijken tijdens het trefbal. Grenzen opzoeken met het buikschuiven en klagen dat het niet eerlijk ging op de hindernisbaan. HEERLIJK: het vriendenweekend editie 3!

Tropisch zomers weer, waardoor wij allemaal nog extra in een ontspanningsmodus zat. Gezellig eten en later lekker om het kampvuurtje, waar de gesprekken beginnen. Gesprekken die verder gaan, dan dat ze ooit op social media zullen komen!

Hoewel deel 3 van menig trilogie onwijs goed is, kan hij lang niet aan deel 1 tippen. Dit geldt echter niet voor het vriendenweekend, want hoe ouder we worden, des te meer ga je deze dagen waarderen en hoe mooier ze worden. Hopelijk zie ik jullie allemaal weer op de 4e editie, die wederom de boeken in zal gaan!

Bedankt voor het top weekend, wat voor mijn gevoel een week in Spanje was!
Innerlijke rust en voldoening.
Top. 🙂

Thanks in het bijzonder voor iedereen die heeft geholpen met de zomerspelen!
Groetjes Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vriendenuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard