Kinderfeestje Melle en Joël

Kinderfeestje Melle en Joël

In 10 jaar, Brabant, December, Hooge Zwaluwe, Kinderfeestjes, Uitjes, Winter by Rico

Na ongeveer 45 minuten in de auto zitten, ze kwamen namelijk helemaal vanuit Hoekse Waard, waren de 13 jongens er klaar voor. Stuiterballen zo noemden ze zichzelf. Na drie kwartier in spanning te hebben gezeten, konden ze niet wachten om te beginnen.

Na een snelle team indeling begonnen we met het eerste spel. De Energy Boys gingen nek aan nek met de Snoep Boys op de hindernisbaan. Na een 1 – 0 voorsprong voor de Energy boys, kwamen ze pas weer tot scoren tijdens het touwtrekken. Hier kregen ze het voor elkaar om de achterstand te verkleinen van een 1 – 4 naar een 3 – 5 achterstand. De hoop was nu gevestigd op het smokkelspel. Als ze deze zouden winnen konden ze toch met een winst naar huis.

Tijdens de uitleg werden de jongens met de minuut enthousiaster en konden niet wachten tot we gingen beginnen. na 2 rondes smokkelen had team Energy Boys 10.000 punten gesmokkeld, maar de Snoep Boys pakten ook hier de winst met een score van 14.000 punten. Na een stevig applaus voor beide teams kregen de mannen nog wat lekkers voor in de auto voordat ze weer drie kwartier terug moesten rijden.

Het was een gezellige middag!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard