Kinderfeestje Nikki en Eef

Kinderfeestje Nikki en Eef

In 8 jaar, Brabant, Breda, Januari, Kinderfeestjes, Uitjes, Winter by Rico

Zaterdag kwam alweer de 4e tweeling hun kinderfeestje vieren bij Polderevents. De bloed fanatieke dames waren hier al een aantal keer eerder geweest. Na een familiedag, de winterspelen en een aantal bezoekjes met hun BSO wisten de sportievelingen precies welke spellen ze wilden doen met hun kinderfeest.

Nadat we begonnen met cake en wat drinken, was het tijd om teams te maken. 11 meiden en maar liefst 1 stoere jongen waren klaar voor de strijd. Na een stevige warming-up barstte de strijd dan echt los tijdens de hindernisbaan. Beide teams wilden zo graag winnen dat ze een beetje vies en nat worden niet eens meer erg vonden. De teams waren dan ook erg aan elkaar gewaagd. Na de eerste 2 spellen stond het namelijk al gelijkspel.

Tijdens het pijl en boog schieten zorgde Tygo, de enige jongen van het feestje, voor het verschil. Met maar liefst 14 punten kreeg zijn team er een puntje bij. Na de pauze was het dan tijd voor het smokkelspel. Ook hier was de spanning weer om te snijden aangezien beide teams er alles aan probeerden te doen om de 2 kostbare diamanten naar de overkant te krijgen. Het enige waar de kids niet aan dachten, was om de andere boeven te tikken, iedereen was namelijk HEEL gefocust op de diamanten. 😉 Hierdoor kregen beide teams het voor elkaar om meer dan 10.000 punten te smokkelen. Toen het eindsignaal luidde, was het tijd om de punten te tellen. Hier bleek dat het team van alleen dames toch een slimmere aanpak had dan de tegenstander. Zo kwamen beide teams weer op een gelijkspel.

Nikki en Eef konden niet wachten totdat we frietjes gingen eten omdat ze wisten dat ze tijdens het eten de cadeautjes uit mochten pakken. Toen de buikjes weer vol gegeten waren gingen de kids weer terug richting Breda.

Wij vonden het erg gezellig!

Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard