Kinderfeestje Tess

Kinderfeestje Tess

In 11 jaar, Brabant, Hank, Kinderfeestjes, Lente, Mei, Uitjes by Rico

Vanmiddag kwam stoere Tess met haar vrienden en vriendinnen vanuit Hank naar de boerderij van Polderevents om haar verjaardag te vieren. We vroegen voor de zekerheid of ze nog om moesten kleden, aangezien ze allemaal stylish verantwoord het erf opkwamen. Zo was Tess bijvoorbeeld in haar (nieuwe?) fluo roze broek. Maar we hoorden al van haar ouders dat ze graag buitenspelen en toch nooit lang heel schoon blijft. 😉 Dus op naar het veld!

Nadat iedereen een beetje warm was geworden tijdens het verstoptikkertje, gingen we naar de beruchte hindernisbaan. Hierbij verschenen de eerste zwarte knieën op alle broeken. Nadat de hindernisbaan zonder en met vrienden Jaap en Menno was afgelegd, stond de tussenstand op 2-2. Dat beloofde veel goeds voor de rest van het programma!

Daarna gingen we snel door naar het pijl en boog schieten. De eerste oefenpijlen gingen enigszins zwabberend naar de grond in plaats van de targets, maar al snel wisten ze steeds beter te schieten. Er werden dan ook veel punten geschoten toen het voor het ‘eggie’ was.

Eventjes opwarmen bij het kampvuurtje met chocolademelk en marshmellows, met veel gekakel over alle dieren die ze eerder al hadden zien staan. 😉

Na de pauze was de kruiwagenrace aan de beurt, waarbij de hooibalen fanatiek werden ontweken. Bij de geblinddoekte ronde, bleek dit echter iets lastiger en werden er veel hooibalen geknuffeld. Uiteindelijk is iedereen goed over het parcours gekomen!

We vervolgden het pijl- en boogschieten met de biathlon, waarbij ieder team zo snel mogelijk alle ballonnen kapot moest schieten. Als er was geschoten, moest de hindernisbaan worden afgelegd voordat je opnieuw mocht schieten. De Redbull Chili Peppers gingen er met de winst vandoor.

We sloten af met een potje touwtrekken en zakslaan, waarbij heel wat af gelachen is. Als allerlaatste hebben FC Kip en de Redbull Chili Peppers nog even de diertjes van dichtbij bekeken en geaaid. Na nog even bijgekomen te zijn met lekkere frietjes inclusief snack, was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.
Wij vonden het gezellig!

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard