Kinderfeestje Bart

Kinderfeestje Bart

In 9 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Mei, Rijsbergen, Uitjes by Rico2 Comments

Afgelopen vrijdag kwam Bart met zijn vriendjes en broertje naar de boerderij in Wagenberg om een leuk feestje te beleven. Hij wilde graag waterspelletjes doen of klimmen. Maar met het voorspelde weer, was de keuze helaas snel gemaakt: klimmen dus!

Eerst uiteraard even opwarmen op de hindernisbaan en daarna door met een aantal zeskampspellen.De kruiwagenrace zorgde voor hilarische praktijken, waarbij niet iedereen even snel het parcours wist af te leggen. 😉 Snel door met het latlopen, waarbij werd getest hoe goed er samengewerkt kon worden. Na even uitproberen, wisten de mannen al snel met de 1-2-techniek soepeltjes de baan af te leggen. Na het zaklopen, was het alweer tijd voor een korte pauze met lekkere chippies.

Na de pauze was het tijd om te zien wie de sterke mannen van de dag waren bij het touwtrekken en het spijkerbroekhangen. Bij de klimwand aangekomen, konden ze niet wachten om naar boven te gaan. Als eerste mocht Bart z’n kleine broertje Dirk voordoen wat de bedoeling was en wist heel ver te komen. Daarna mocht de rest. Iedereen die boven kwam en de blauwe greep bereikte, kreeg een punt.

Daarna was het ravijn spel aan de beurt en eindigden we met zakslaan. Dit was letterlijk de uitsmijter van de dag, waarbij iedereen heel erg z’n best deed om niet van de paal af te vallen.

Mannen, bedankt voor de leuke middag.

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

Leave a Comment