Kinderfeestje Thomas

Kinderfeestje Thomas

In 11 jaar, Brabant, Dussen, Herfst, Kinderfeestjes, November, Uitjes by Rico

Afgelopen zaterdag kwam Thomas met zijn vriendjes en vriendinnetjes zijn feestje vieren. FC boterkuipjes tegen Team geen idee namen het vandaag tegen elkaar op. Beide teams kwamen ook tot scoren toe waardoor het erg lang gelijkspel bleef.

Na de vernieuwde hindernisbaan op alle mogelijke manieren overwonnen te hebben, gingen we verder met een potje knotshockey. Ook hier maakte beide teams een doelpunt waardoor de tussenstand gelijk bleef. Voordat we de pauze in gingen stond het 4-2 voor FC Boterkuipjes.

Na de friet was het tijd voor de uitleg van het smokkelspel. Inmiddels was het al erg donker geworden, waardoor het spel nog spannender wordt! Na 2 rondes van smokkelen en het tellen van de punten was de winnaar bekend. 25 punten voor FC boterkuipjes en 16 punten voor Team geen idee.

Nog een cadeautje voor de jarige en wat lekkers voor mee naar huis en toen zat het er helaas al weer op. De weersvoorspellingen waren erg slecht van te voren. Gelukkig bleek dat reuze mee te vallen en hebben we op een enkele druppel na een droog feest gehad.

Ik vond het gezellig!

Groetjes,
Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard