Kinderfeestje Willem

Kinderfeestje Willem

In 8 jaar, Brabant, Juni, Kinderfeestjes, Raamsdonk, Uitjes, Zomer by Rico1 Comment

Al bij aankomst wisten we het zeker, Willem en zijn vriendjes zijn binnen! Vol energie en enthousiasme bestormden ze de stal. Na een korte uitleg werd meteen het programma gestart.

Allereerst werden de spieren opgewarmd, om vervolgens de rugbyskills te ontwikkelen. De 13 heren en 2 dames deden goed hun best. Ze oefenden met het gooien van de bal, tacklen van de tacklebag en elkaar en lieten zien dat ze heuse rugbytalenten bezaten!

Het Rugby gedeelte werd afgesloten met Tag tikkertje, waarbij het best lastig bleek voor de groep om Philippe te vangen.

De chippies en de ranja zorgden voor een goed rustmomentje, waar de energie kon worden herladen voor het zeskamp gedeelte.

Groep Blauw bouwde een mooie voorsprong op tijdens de eerste spellen, waardoor het voor groep Rood lastig werd om de eindzege te behalen. Maar.. niets was minder waar. Tijdens de tacklebag race kwamen zij goed terug en zorgden voor een overwinning op dit onderdeel. De tijd van de gezamenlijke race staat uiteraard weer genoteerd in het Polderevents kampioenschap

Al met al heeft toch team Blauw de dagzege behaald, gefeliciteerd. Willem en kornuiten, bedankt voor de gezellige dag en hopelijk tot snel!

Groetjes,
Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Hoi Rico en Tommy, super bedankt, ik vond het een heeeeeel leuk feest met jullie! Erg bedankt ik vond de rugby en de zeskamp spelletjes heeeeeel cool en leuk!
    Liefs Willem 🙂

Leave a Comment