Presentatie met leuke activiteiten en een heerlijke BBQ

In Brabant, Landelijk vergaderen, Lente, Mei, Uitjes, Wagenberg by Rico

Alweer voor het 3e jaar kwamen de leden van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie op bezoek voor een informatieve en leuke dag met het thema “Winnen”! Nadat alle sprekers hun inspirerende woorden hadden gedeeld was het tijd voor het leukste gedeelte van de dag; namelijk lekker buitenspelen en strijden bij Polderevents!

Alle fanatieke leden uit de trouwbranche deden mee met het actieve spelprogramma. En dat ze fanatiek waren, was goed te merken! We gingen los bij het trefbal, waar al de opgespaarde energie van een hele dag luisteren vrij kwam. Als dolle kinderen begonnen ze als een kip zonder kop de ballen van het ene kant van het veld naar de andere kant te werpen. Een heerlijke chaos ontstond en de toon was gezet om naar het tweede onderdeel te gaan, namelijk de wereld ballen!

Hier liep het goed uit de hand, want er werd een zeer zeldzame tactiek gehanteerd. Zo werd er iemand op de bal gelegd en als een kruis bij de voeten en benen vastgehouden. De rest van het team duwde de enorme bal van 2 meter doorsnee onder haar door! Hilarisch, genoeg gescrubd voor de komende maanden! 😉 Dit team wist het spel op deze manier nog te winnen ook!

Na veel lachen was het tijd voor de blinde stoelendans die we allemaal vast wel eens hebben gezien bij het televisieprogramma “De jongens tegen de meisjes”. De opdracht was simpel: lekker dansen met een geblindeerde skibril op en als de muziek stopt sta je stil! Als de muziek weer start ga je opzoek naar een kussen. De laatste die geen kussen heeft, verliest! Simpel toch? Niet voor deze fanatiekelingen, want de deelnemers die wel mochten kijken en aansturen schreeuwde met 15 man tegelijk terwijl het niet mocht; “RECHTDOOR”, “ACHTER JE”, “LINKS”, “VERDER NAAR LINKS”. De andere 15 geblinde deelnemers hadden uiteraard geen idee voor wie de aanwijzingen waren en kropen als een soort dronken bejaarden in de boxring op zoek naar een kussen! Leuk, leuk, leuk!

Het was tijd om de oorlogsheld uit een computer spel te spelen met het archery tag. Gewapend met boog, helm en pijlen moesten ze elkaar zien af te schieten. Hoewel normaal eerst uit stil stand leren schieten geen overbodige luxe is, hadden we weinig tijd en besloten om het spel direct te spelen en hopen dat ze de techniek van voorgaande jaren nog een beetje onder de knie hadden. Dit viel niet tegen, want er zijn verschillende leden goed geraakt! Nadat de adrenaline van het schieten was uitgewerkt kwamen we bij het nieuwe spel, namelijk de Polderescape. Afgeleid van het grote succes: escape rooms.

Na een kleine 15 minuten wisten ze het level uit te spelen en de gevonden vlag in te leveren waardoor de winst behaald werd. De reactie die vooral naar voren kwam toen we aankondigden dat de BBQ nu begon waren: “IS HET NU AL AFGELOPEN?”
Dit is stiekem het mooiste compliment wat je kan krijgen en dat je normaal alleen bij kinderen hoort! Top!

Bedankt weer allemaal voor de deelname en veel kijkplezier.

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto's door Tamara Uittenboogaard