Smokkeltocht kinderfeestje van Jay

In 11 jaar, Brabant, Herfst, Kinderfeestjes, November, Uitjes, Vught by Rico1 Comment

Jay werd 11 en wilde iets spannends met zijn vriendjes doen, namelijk een smokkeltocht in de polder en in het bos.

Nadat Jay zijn cadeaus had gekregen en de frietjes op waren, vertrokken we richting het bos. Tommy en Rico ieder een volle rugzak en de kinderen samen een boomstam. Met de stam boven het hoofd moesten ze warm worden, een hek en een sloot over. Eenmaal in het bos aangekomen maakte we het nog iets spannender om ze ook nog een skibril op te laten doen die afgeplakt was. De opdracht was simpel: pak het touw vast en volg het. Met knikkende knieën en vol adrenaline wisten de kinderen ook dit onderdeel succesvol uit te voeren.

Wat dieper in het bos begon het smokkelspel. De kinderen moesten allerlei stenen en goud naar de overkant zien te smokkelen, zonder dat de tegenstander ze te pakken kreeg. Team blauw wist dit het beste te doen en won!

Als afsluiter mochten de kinderen nog even om het kampvuur zitten en marshmallows eten en kregen ze een mooie diploma. Een top feestje

Jay bedankt!

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Bedankt voor het superfeestje, alle kids waren ontzettend enthousiast, en vonden het jammer dat het al zo snel afgelopen was.
    Wij hebben genoten, voor herhaling vatbaar !

    Groetjes

Leave a Comment