Kinderfeestje Jan

In 9 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Tilburg, Uitjes by Rico1 Comment

Jan kwam afgelopen woensdag zijn verjaardag vieren, omdat hij al 9 werd. Hij kwam met 7 vriendjes en zijn zus die ook fanatiek meedeed.

We begonnen met de 5M stam die de kinderen boven het hoofd mee naar de overkant moesten nemen. Omdat ze nog niet samenwerkten was dit lekker zwaar en vermoeiend. Na de survivalbaan gingen we verder met het zaklopen, latlopen, en een kruiwagenrace waarbij de kinderen een afgeplakte skibril opkregen. Hilarisch! Nog even touwtrekken en het was alweer tijd voor een pauze. De muziek hard aan met gangnam style voor de verandering.

Na de pauze wist de jarige Jan de hoogste score neer te zetten met het pijl en boogschieten, waardoor de teams – Bad Boys en Kipkluivers – weer gelijk stonden.

Het record spijkerbroekhangen ging naar Julian die maar liefst 48 seconde wist te blijven hangen. Na het zakslaan was het laatste onderdeel alweer aangebroken: De 35M tacklerace. Nadat de teams de Haka hadden gedaan mochten ze beginnen en voor het eerst in de geschiedenis was het niet duidelijk te zien wie er nou had gewonnen. Gelukkig zat de jarige niet op zijn billen (wat we pas 200 keer hadden geoefend die dag) waardoor het andere team het laatste onderdeel en daarmee de wedstrijd had gewonnen.

Bedankt Jan! Het was een mooi feestje. Tot in februari 😉

Groetjes Rico & Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes

Comments

  1. Hi Rico,

    Nog bedankt voor de super leuke middag !
    Jan was helemaal blij met z’n feestje…

    Groetjes !

Leave a Comment