Teamuitje waterpolo Terneuzen

In Teamuitjes, Terneuzen, Uitjes, Zeeland by Rico

Zaterdag 22 december, een week voor de Winterspelen stond nog een mooi evenement met de heren van het waterpolo. Een lekker weertje was anders, maar dat geeft weer eens mooi aan wat voor een vette dag je kunt hebben in de regen, midden in de winter.

Ze begonnen met een survival-run om warm te worden. De eerste punten gingen naar het team: ‘Njoh!’ (geen idee hoe je het schrijft of wat het is, maar een lol dat ze hadden met die naam)
Kruiwagenrace, latlopen en zaklopen werden hierna met veel energie gespeeld in onze nieuwe smokkelbaan. Het team: ‘Brul’ kon goed terugkomen met de zeskamp onderdelen en wisten gelijk spel te maken net voor de pauze met de 5m boomstammen, waarmee ze zo snel mogelijk een persoon moesten vervoeren naar de overkant.
In de pauze even lekker opwarmen voor de kachel met een lekker erwtensoepje. Snel weer terug de kou in, want er stonden nog veel spellen op het programma. Zowel het worstelen als het boomstamwerpen werden wat lafjes gespeeld. Op Niek na dan, die zijn tegenstander bijna tweeën worstelde.

Band flippen en boogschieten werden met meer liefde uitgevoerd, want er schoot iemand maar liefst 28 uit de 30 punten. Boomstam zagen en hooivork werpen waren de laatste onderdelen voordat de beroemde Haka moest worden opgevoerd. De ‘Bruls’ gingen tijdens de Haka met de billen bloot en wonnen tevens de tackle race wat voor een tussenstand zorgde van 18 – 17 voor de Njoh, voordat we naar binnen gingen.
De winter BBQ werd klaargezet terwijl we in de stal nog sudoku en jenga in een giant versie speelden. Met een tussenstand van 20 – 19 voor de Njoh, begonnen we het laatste spel: de zing-estafette, goed voor 2 punten.  Ieder team kreeg 2 minuten tijd om zoveel mogelijk nummers op te schrijven die ze vervolgens op het teken van Rico moesten zingen. Het team dat als eerste stil viel, of een nummer dubbel zou zingen verloor….
Na ruim 10 nummers brulden de Brullers niet meer zo hard en viel er een koude stilte. Het was gedaan… De Njoh wisten de voorsprong te behouden en… wonnen!

De BBQ stond inmiddels aan en iedereen was gesloopt. Voldaan genoot iedereen van het vlees. De foto’s bevestigen deze top dag midden in de winter en niet te vergeten: in de stromende regen.

Bedankt voor deze mooie dag!

Tommy, Tamara en Rico

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard