Bedrijfsuitje Politie Zeeland West-Brabant

Bedrijfsuitje Politie Zeeland West-Brabant

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Breda, Herfst, Oktober, Teambuilding, Uitjes by Rico

Nadat we de brandweer en ambulance broeders al verschillende keren voor een bedrijfsuitje op locatie hebben gehad, misten we nog maar één soort sirene, namelijk die van de politie! De afdeling uit Breda kwam langs voor een leuke teamdag.

De teams waren al kant en klaar bij ons aangeleverd, inclusief een captain. Zijn taak was onder andere het team te motiveren en samen te laten werken. De activiteiten volwassenen waren zo gekozen, dat verschillende disciplines aan bod kwamen. Puzzelen, bewegen, samenwerken, vuur maken en bouwen.

De “Losers” en “Doucement” duelleerden fanatiek, waarbij één team vanaf het begin tot het einde toch wel superieur was. Of dit nu aan de captain lag of aan het team laat ik in het midden, maar de tussenstand liegt er niet om. Met maar liefst 10 punten voorsprong, ging “Doucement” de finale in en wist dit al snel te winnen. Complimenten!

Uiteraard moest een lekker stukje vlees de euforische stemming van de winnaars versterken en die van de verliezers opkrikken. Drankje in het zonnetje erbij en de werkdag zat er weer op! Dames en heren, bedankt!

Groetjes,
Rico, Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard