Teamuitje dames waterpolo PSV Eindhoven

Teamuitje dames waterpolo PSV Eindhoven

In Brabant, Eindhoven, Juni, Teamuitjes, Uitjes, Zomer by RicoLeave a Comment

Nadat de 12 dames allemaal voorzien waren van een kopje thee, werd er gevraagd of de muziek uit mocht omdat 1 van de dames een piano solo voor ons wilde doen. Daarna waren de dames er bijna klaar voor: alleen nog echte krijgers strepen op de gezichten tekenen en gaan met die banaan.

De hindernisbaan was een mooie opening: iedereen was vies en er was zelfs al iemand in het water gevallen. Nu kon het echt gaan beginnen: er werd door beide teams ook goed gestreden voor de eeuwige roem. 1-1, 2-1, 3-2, 4-3, de score bleef tijdens de zeskamp erg dicht bij elkaar. Het team ‘De Commando’s’ kreeg het voor elkaar om bij het touwtrekken een voorsprong te pakken van 2 punten.

Na de pauze vlogen de pijlen van links naar recht met het pijl en boog schieten. Hier kregen de ‘Doelloze Butchers’ het voor elkaar om toch weer in te lopen. Bij het ravijn spel werd een nieuw record gevestigd door de dames, namelijk: zonder ook maar 1 keer de grond raken de overkant halen. Het zakslaan viel goed in de smaak bij de waterpolosters want er werd er flink op los gemept.

Het zonnetje ging schijnen dus maakten we ons klaar om de laatste punten te verdienen bij het zeepbaan glijden. Ze kwamen er al snel achter dat het glijden met een lange broek en een vest aan, je het niet ver schopt. Dus per ronde glijden werd de stapel met kleding langs het veld steeds groter. Na een aantal keren oefenen gingen ze de strijd aan. Er werd onderweg gestoeid en aan elkaars voeten getrokken om maar verder te komen dan het andere team.

Uiteindelijk wonnen ‘De Commando’s’ met 3 punten verschil van hun concurrent. De dames gingen zich omkleden en klaar maken voor de BBQ. Na lekker gekletst en wat gedronken te hebben, gingen de dames alweer huiswaarts.

Wij vonden het super gezellig dames!
Groetjes,
Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment