Teamuitje schaakvereniging De Belaagde Dame

Teamuitje schaakvereniging De Belaagde Dame

In Brabant, Herfst, Made, September, Teamuitjes, Uitjes by Rico1 Comment

De Eentjes namen het op tegen de Tweetjes tijdens het jaarlijkse uitje van hun schaakclub. Vanaf de minuut dat we begonnen, was het een geweldig spannende strijd. Om de beurt kregen de teams het voor elkaar om een punt te scoren, waardoor het constant een gelijkspel werd. Tijdens het ravijn spel werd het extra spannend: beide teams moesten al balancerend op wat balkjes en banden naar de overkant zien te komen zonder de grond aan te raken.

Samenwerken was voor beide teams geen probleem, of ze nou een tractorband van 150 kg moesten omgooien of het spel gevaarlijke stoffen op zien te lossen. Bij alle spellen deed iedereen lekker fanatiek mee. Uiteindelijk stond het gelijkspel met de reguliere spellen. Dit houdt in dat er alleen een winnaar is als bij de individuele spellen punten gepakt zijn.

De spellen waren gespeeld en de BBQ stond aan tijd voor de prijsuitreiking. Met een verschil van 2 punten door de individuele spellen ging de winst naar de Eentjes. Het buffet was geopend en iedereen kon genieten van de BBQ.

Het weer was super en de groep erg fanatiek dus wat ons betreft een erg geslaagde dag.

Groetjes,
Tommy & Tamara (en de dames achter de bar)

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke teamuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Op een mooie locatie werd fanatiek gestreden om de winst (zie de foto’s), afgesloten met een heerlijke barbecue.
    Geslaagd uitje.

Leave a Comment