Uitje Stichting SWO

Uitje Stichting SWO

In Brabant, Herfst, Oktober, Teamuitjes, Uitjes, Wagenberg by Rico

Voor de tweede keer organiseerde SWO Drimmelen (Stichting Welzijn & Ondersteuning) een verwendag voor de jonge mantelzorgers uit de gemeente Drimmelen. Deze dag is in het leven geroepen om de kinderen van 6 tot en met 19 jaar in het zonnetje te zetten. Deze kinderen hebben dagelijks te maken met iemand uit de familie die ziek, gehandicapt of misschien wel verslaafd is. Ze zijn dus vaak zo druk bezig met het verzorgen van andere dat ze zichzelf wel eens vergeten.

Deze dag werd georganiseerd in samenwerking met Polderevents. Aan ons was het dus de taak om de 20  kinderen die elkaar nauwelijks of nog niet kenden een onvergetelijke dag te bezorgen. In het begin waren de kids nog een beetje terughoudend, maar toen we eenmaal aan de spellen begonnen ging het elk spel steeds beter.

Eenmaal bij de zeskamp spellen aangekomen kon je eigenlijk al niet meer aan de groep zien dat ze elkaar pas net een uurtje kenden. Ze hebben 4 uur lang sport en spel gedaan waaronder pijl en boog schieten, zeskamp, hindernisbaan, mega katapult schieten en natuurlijk nog veel meer. Na een intensieve middag hadden de kinderen de frietjes meer dan verdiend. Toen de frietjes bijna op waren, kwamen de ouders binnen druppelen om hun kinderen weer op te halen.

Van een wat terughoudende start, waar iedereen nog even de kat uit de boom moest kijken, naar een super gezellige dag waarbij iedereen samenwerkte met een grote lach.
Wat ons betreft een super geslaagde verwendag.

Groetjes,
Tommy, Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard