Beschikbaarheid

Is er nog beschikbaarheid?


Een simpele vraag, waar we nooit direct antwoord op hebben. Lees hieronder onze werkwijze


1. Is er nog plek?

Deze vraag krijgen we dagelijks meerdere keren per telefoon, mail of in ons reserveringssysteem via de website.

Wij controleren vervolgens of er nog ruimte is voor het gewenste aantal personen, of het tijdstip nog vrij is en of er voldoende personeel beschikbaar is.

Aanvraag via ons reserveringssysteem via de website
Als er een match is, zetten wij de aanvraag kosteloos om in een optie. Dit zorgt ervoor dat tijdelijk niemand anders het gevraagde plekje kan reserveren.

Aanvraag telefonisch of per mail
Als de vraag via de telefoon of via mail is binnengekomen en er een match is, adviseren we altijd meteen ook een aanvraag te doen via ons reserveringssysteem. Dit is namelijk de enige manier om tijdelijk de gevraagde plek te reserveren.

Helaas wordt dit niet altijd gedaan, omdat er nog wordt vergeleken of geïnventariseerd. Als je dan eenmaal wilt boeken, gebeurt het vaak dat er geen plek meer is. Dit is de reden dat je kosteloos een optie kan nemen om te beslissen of je er gebruik van wilt maken, zonder dat een andere groep in de tussentijd dit plekje reserveert.


2. Kan ik een optie nemen?

Ja, dit is aan te raden. Het is kosteloos en geeft wat tijd om te vergelijken en mensen uit te nodigen, zonder dat anderen jouw gewenste dag en tijdstip kunnen boeken. 

Een optie nemen kan als je via de website een aanvraag doet. Indien er plek is, zetten wij deze binnen 24 uur om naar een optie. 

Een optie kan voor een periode van een week, hierna vragen we wat de status is en kan deze in overleg verlengd worden. 

Het is helaas niet mogelijk om meerdere dagen in optie te nemen. Wij adviseren dan de voorkeursdatum in optie te nemen. Als blijkt dat er te weinig aanmeldingen zijn, kun je de huidige optie verplaatsen naar een andere datum.


3. Tot hoe ver kan ik vooruit boeken?

Alle volwassen uitjes vanaf 10 personen en schooluitjes vanaf 1 klas kunnen tot de kerstvakantie geboekt worden. Wil je alvast in het nieuwe jaar een uitje plannen? Dan kunnen we je op de wachtlijst zetten. Als aan het einde van het jaar de prijzen zijn gecorrigeerd, kan er in het nieuwe jaar door de mensen op de wachtlijst als eerste worden geboekt.

Alle jeugduitjes kunnen maximaal 45 dagen vooruit geboekt worden.


4. Wachtlijst

Het kan zijn dat je graag wilt boeken en de dag al vol zit of dat de datum nog niet te boeken is, omdat dit in het nieuwe jaar valt. Op het moment dat er een groep uitvalt of als het nieuwe jaar is begonnen, krijg je dan een mailtje met de vraag of je een optie wilt plaatsen. 

Deze service bieden we aan voor alle volwassen en schooluitjes.