Mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden?


In essentie zijn wij een evenementenlocatie waar wij buitenspelen combineren met BBQ’en en borrelen. Dit doen we heel het jaar door voor groepen vanaf 10 tot 420 personen met meer dan 100 teambuilding en fun activiteiten voor jong en oud. Voor onze BBQ workshops zijn losse tickets te boeken. En in de vakanties is het ook mogelijk om vanaf 2 personen activiteiten zonder instructeur te doen.

De mogelijkheden zijn afhankelijk van heel veel factoren, zoals: soort uitje, groepsgrootte, datum, tijdstip en budget.  

Probeer eerst die uitgangspunten te bepalen, zodat je gericht naar onze mogelijkheden kan kijken. Uiteraard kun je ook eerst op onze website inspiratie opdoen. Hieronder hebben we de mogelijkheden zo goed mogelijk beschreven. Veel leesplezier en succes met de organisatie! 1. Zakelijke evenementen

Voor de zakelijke markt organiseren we complete bedrijfsuitjes. Er is de mogelijkheid om te vergaderen, presenteren of een training te verzorgen. Dit is te combineren met leuke teambuilding en fun activiteiten.

Tijdens het afdelingsuitje kan een lunch verzorgd worden en na afloop is het uitje compleet te maken met een bedrijfsborrel inclusief een heerlijke BBQ.

We organiseren toffe kick-offs, familiedagen met collega’s, jubilarissen, bbq-workshops, sportdagen, relatie evenementen, kerst- en nieuwjaarsborrels, quizzen, zomerbbq's én winterbbq’s.


2. Vrienden en familie

Voor jong en oud organiseren we familiedagen, vriendenuitjes en teamuitjes. Wij combineren actieve spellen met rustige onderdelen, zoals schieten, bouwen of puzzelen. Op deze manier zetten wij een totaal beleving neer en kan iedereen deelenemen aan het programma.

Ook verzorgen we veel vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen, verjaardagen, trouwceremonies, koffietafels en lunches na afloop van een uitvaart. Maar ook is het in de vakanties mogelijk om een gezinsuitje te plannen, waar je samen kunt buitenspelen in ons maïsdoolhof, maar ook kunt jeu de boulen, paintballen, lasergamen en bosgolf in ons voedselbos kunt spelen.


3. Scholen

Wij organiseren toffe schooluitjes voor basisscholen, middelbare scholen, mbo opleidingen, hbo opleidingen en universiteiten. Wij zijn partner van veel scholen in de regio, die ons meenemen in hun jaarplanning. We organiseren de activiteiten tijdens introductiedagen, sportdagen, kampen en klassenuitjes. Ook organiseren we voor de docenten het bedrijfsuitje voorafgaand aan de zomervakantie.

4. Kids en tieners

Voor de jongeren hebben we vanaf 7 tot en met 12 jaar verschillende verjaardagsfeestjes.

Voor verenigingen bieden we teambuildings en fun uitjes aan om het seizoen te starten of af te sluiten.


5. Jeugdzorg

Wekelijks hebben we samenwerkingen met jeugdzorg, met een jeugdhulp dagbegeleiding programma. Deze jongeren helpen ons het voedselbos en evenemententerrein te onderhouden. In de zomer werken we met de gemeente en de jeugdwerkers samen om de jongeren van gemeente Drimmelen in beweging te houden.

6. Fitness

We combineren twee keer per week de gymlessen van vroeger met buitenspelen en fitness. Een leuke en gezellige manier om fit te blijven en aan de conditie te werken.


7. Evenementenlocatie

Polderevents is een landelijke buitenlocatie die in omgeving Breda ligt aan de A59. Wij zijn heel het jaar op reservering geopend van 09:00 tot uiterlijk 23:00 uur. Het is mogelijk om een kort uitje te organiseren of een dagvullend programma met en zonder eten of drinken. 

De authentieke boerderij uit 1856 is opgedeeld in 4 area's:

  • Een activiteitenterrein met festivaltenten voor alle spellen.
  • Een parkeerterrein.
  • Een voedselbos
  • Een horecagedeelte met een binnenruimte en bar, een bbq area, vergaderruimte, festivaltent en een landelijk terras met pergola’s.

8. Activiteiten

We hebben meer dan 100 losse activiteiten die we combineren. We bieden tijdsblokken aan en hierin doen we zoveel mogelijk spellen onder begeleiding van een enthousiaste instructeur.

We leggen verschillende spellen klaar en proberen er zoveel mogelijk in wedstrijdverband te doen. Hierbij wisselen we de actieve spellen af, met opdrachten waar je moet nadenken, bouwen of bijvoorbeeld schieten. Zo kunnen we op de dag perfect inspelen op de samenstelling en conditie van de groep. Ook kunnen we zo beter omgaan met het weer.

Je hoeft dus niet zelf spellen te kiezen, wij zorgen dat het een volledig verzorgd feestje wordt. Houd je niet van verrassingen? Dan kun je altijd een voorkeur doorgeven.

We hebben aparte programma’s voor de jeugd vanaf 7 jaar, tieners, volwassenen, ouderen of juist jong en oud door elkaar. Dit bieden we aan in groepsuitjes vanaf 10 tot 420 personen.

In de vakanties zijn er ook mogelijkheden om uitjes vanaf 2 personen te boeken, zonder instructeur.


9. BBQ restaurant

We zijn een BBQ restaurant voor grote groepen waarbij er tot 200 personen tegelijk gegeten kan worden. We hebben een BBQ lunch, BBQ borrel hapjes, BBQ buffetten voor vega, vlees en visliefhebbers en bieden BBQ workshops aan.

We hebben kosteloos alternatieven voor mensen met dieetwensen qua allergieën of geloofsovertuigingen, zolang dit tijdig is aangegeven.

BBQ’s voor kleine groepen van 2 tot 10 personen kan alleen binnen een week gereserveerd worden, mits we die dag al geopend zijn voor andere groepen.


10. Eten

Naast de BBQ’s hebben we ook nog iets lekkers bij de koffie, zoals koeken, worstenbroodjes of appelflappen. In de pauze fruit of borrel hapjes zoals bitterballen.

Als diner is er ook de mogelijkheid voor friet met een snack of een hamburger, zodat er voor ieder budget iets bij het uitje gegeten kan worden. 


11. drinken

We bieden bij alle uitjes all-in dink pakketten aan voor een bepaalde tijdsduur die alle drankjes bevatten die we serveren. Het is ook mogelijk dit op nacalculatie te bestellen of te werken met een budget.