Vriendinnenuitje Hartenvrouwen uit Made

Vriendinnenuitje Hartenvrouwen uit Made

In Brabant, Herfst, Made, September, Uitjes, Vriendenuitjes by Rico3 Comments

Afgelopen zaterdag kwamen de Hartenvrouwen uit Made langs. De dames spreken één keer per maand af om lekker te kletsen en wat te borrelen. Ook hebben ze één keer per jaar een gezellig uitje waar ze met elkaar wat leuks gaan doen.

Dit jaar hadden de vrouwen gekozen om een middag vol spellen en activiteiten te komen doen bij Polderevents. Na een hilarische start met de blinde kruiwagenrace pieste de dames nog net niet in hun broek van het lachen. De ene raakte nog verder van het parcours dan de ander. Sommigen waren zo ver uit de route dat ze bijna in een andere dorp uitkwamen.

Om de buikspieren wat rust te geven van al dat gelach gingen we maar snel verder met wat denkspellen. Naarmate we verder met de spellen kwamen, werden de dames steeds fanatieker. Voordat de dames begonnen met omkoop praktijken leek het mij een goed idee om naar de welverdiende pauze te gaan.

Inmiddels stonde de hapjes en tapas al klaar en liet het zonnetje zich met volle overtuiging zien. Na een klein halfuurtje waren onze hartenvrouwen weer klaar voor de strijd. Toen ik de vraag stelde wie er ooit bij de padvinders gezeten had, vreesden ze al voor het ergste. Een levens grote katapult bouwen om vervolgens een toren om ver te schieten. Al snel won het fanatisme van het eerlijk spelen. De ballen wegschieten van elkaar, de toren een klein duwtje geven of lekker in de weg staan, alles voor de winst!! Dat was één ding dat zeker was.

Nadat de vrouwen alle ballonnen kapot wisten te schieten gingen we verder met de laatste 2 spellen. De sudoku puzzel oplossen was geen probleem, maar het eiland Texel tekenen tijdens het spel pictionary bleek toch verdomd lastig.

Toen we van het veld af kwamen, stond het buffet al klaar en konden de vrouwen genieten van de heerlijke BBQ. Tijdens het eten bekenden de dames dat er toch hier en daar misschien een klein beetje vals gespeeld was om te kunnen winnen. Toen iedereen voldaan was van het eten stapte de vrouwen weer op de fiets richting Made.

Wij vonden het heel gezellig!

Groetjes,
Tommy, Tamara en Daniëlle

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke vriendenuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Het was een fantastisch uitstapje, en Tommy nogmaals bedankt voor je begeleiding en je geduld!

Leave a Comment