Bedrijfsuitje Belastingdienst Breda

Bedrijfsuitje Belastingdienst Breda

In Bedrijfsuitjes, Brabant, Breda, Herfst, September, Teambuilding, Uitjes by Rico3 Comments

De dames van de belastingdienst uit Breda hadden het al helemaal bedacht met het bedrijfsuitje. Zij hadden het thema “afscheid”. De afdeling word namelijk door elkaar gegooid. Ze wilden graag het spel: Ontdek de Mol spelen, wat razend populair is van televisieprogramma “Wie is de Mol” met de BN’ers. Ze hadden zelf nep geld geregeld, een filmploeg ingezet, vragenlijsten opgesteld, de mollen op de hoogte gebracht met tips en tricks en passende muziek aangevraagd. Ook werden er zelf spellen ontworpen, kregen ze een bandana om en ontvingen ze allemaal een mollenboekje voor aantekeningen.

Onze taak was daarom heel simpel: het programma presenteren met nog wat eigen spellen toevoegen die “mol-gevoelig” waren. We hadden alleen met één punt niet helemaal rekening gehouden en dat was: “de meester mollen”. Zij deden het zo onwijs goed, dat alle spellen gewoon minstens 2 keer zo lang duurden als normaal! 😀

Niemand vertrouwde elkaar en van te voren op het kantoor, bij aankomst en in de pauze bleef iedereen argwanend en steeds speelde de vraag in het achterhoofd: wie zou het zijn?

De winnaar werd bekend gemaakt met een film, waarbij iedereen gedurende dag was geïnterviewd over wie de mol zou kunnen zijn en tijdens de spellen zijn er opnames genomen, waar je de mol in actie zag. Erg leuk!

Bedankt voor deze ontzettend mooie dag, waar we veel hebben gelachen en geleerd.

Succes met jullie nieuwe “plekken en taken” en wellicht tot later!

Groetjes,
Rico, Pascal, Daniëlle en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke bedrijfsuitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Wagenberg is top, jullie passen daar naadloos in. Een prima dag, was top!
    Bedankt!

  2. Leuke dag en goed georganiseerd. Alleen voor mensen slecht ter been, rekening houden met zaken die op de grond gelegd zijn. Op hoogte is beter.

Leave a Comment