Uitje BSO IJsselmonde uit Rotterdam

Uitje BSO IJsselmonde uit Rotterdam

In BSO uitjes, Herfst, Rotterdam, Schooluitjes, September, Uitjes, Zuid-Holland by Rico

Alweer voor de 6e keer kwam de grote touringcar uit Rotterdam aan op het terrein van Polderevents. BSO Stichting IJsselmonde kwam weer langs in de vakantie om een actief uitje te doen in de polder.

Het thema deze keer was ter land, ter zee en in de lucht. Alle spellen stonden dan ook in het teken van dit thema. Zwemmen als een vis, vliegen als een vogel en rennen als een vos. De kleintjes konden zich er helemaal in vinden. Door het leuke thema konden voor de kinderen weer een hoop nieuwe spellen aanbieden dit ze in voorgaande bezoeken nog niet hadden gedaan. Maar ook spellen die ze al wel kenden mochten natuurlijk niet ontbreken. De hindernisbaan en het pijl en boog schieten dat waren de onderdelen die nooit gaan vervelen zeiden de kids.

Na een goed uur sporten en spelen hadden de kinderen inmiddels al aardig trek gekregen. Het buffet was al opgedekt en iedereen kon lekker smikkelen van de broodjes en het fruit. De kinderen wilde zo graag weer verder dat ze na 15 minuten het eten lieten voor wat het was en stonden te stuiteren om weer te starten. Het levend dieren memory en houd je tuin leeg spel was een groot succes bij de allerkleinsten.

Na een bomvol programma en een hoop samenwerken zat het er helaas al weer op. De vermoeide maar voldane gezichtjes spraken voor zich. De kindjes gingen na een snelle plasronde weer allemaal terug de bus in om zich klaar te maken voor de reis richting Rotterdam.

Wij vonden het wederom erg gezellig en tot de volgende keer weer!

Groetjes,
Tommy, Rico, Daniëlle, Pascal en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke BSO-uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard