Introductie Orion lyceum uit Breda

Introductie Orion lyceum uit Breda

In Brabant, Breda, Herfst, Middelbare school uitjes, Schooluitjes, September, Teambuilding, Uitjes by Rico3 Comments

“Met elkaar en jezelf de wereld ontdekken” luidt de slogan van de sterk groeiende middelbare school in Breda: het Orion lyceum. Dit sloot mooi aan bij het bezoek van vorige week. Zij kwamen met 130 leerlingen twee dagen langs om elkaar beter te leren kennen. Wat erg uniek is, is dat niet alleen de brugklas leerlingen bij elkaar in het team zaten, maar dat alles gemengd was. Van brugklas tot 6 vwo. Door deze insteek vanuit school, breekt dat meteen het ijs voor de nieuwe leerlingen en worden ze meteen in het team van school betrokken.

De thema’s: teamsport, teambuilding, estafettes, sterkste team, mindgames en de poldergames werden in blokken van 2 uur afgewerkt met tussendoor tijd voor pauze en afsluitend een lekkere saté BBQ.

Alsof de onderdelen al niet genoeg teambuilding waren, hadden we ook het “lekkere” weer van dinsdag nog. We hebben met de leerlingen en alle top docenten als één team 40 mm regen getrotseerd. Als beloning mochten we daarom woensdag met deze top school in het zonnetje afsluiten.

Er is gelachen, gestreden en gewonnen. De leerlingen hebben elkaar beter leren kennen en het ijs is gebroken voor de nieuwe leerlingen! Oftewel: klaar voor een fantastisch schooljaar.

Zet hem op! Bedankt en wie weet tot later!

Groetjes,
Rico, Tommy, Daniëlle, Pascal, Ilona en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke schooluitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

Leave a Comment