Lasergamen winterspelen Polderevents

Winterspelen 2017: de leukste dag van jouw vakantie

In Brabant, Evenementen, Lente, Maart, Uitjes, Wagenberg, Winterspelen by Rico3 Comments

Afgelopen zaterdag 4 maart was de 5e editie van de Winterspelen. De opkomst was helaas niet zo hoog als we hadden gehoopt, maar elk nadeel heeft zijn voordeel, want dit betekende: veel langer en vaker onze nieuwe activiteit lasergamen testen!!

We speelden verschillende soorten lasergames met veel succes. Bij ieder spel was een andere tactiek nodig en werden de geweren steeds anders ingesteld, waardoor het geweer elke keer een nieuwe functie had en ook elke keer een verschillend special weapon. Een handgun, een sniper, een rocket launcher en een vol automatisch geweer (welke de populairste was onder alle kids). We speelden “one in the chamber” met een sniper geweer, “team death match” met een handgun en “last man standing” met een volautomatisch geweer.

Het schieten werd afgewisseld met andere spellen, zoals archery tag, voetbal, trefbal, het populaire smokkelspel en natuurlijk een commando training op de hindernisbaan. Ook konden de warme chocomelk en de marshmallows bij het kampvuur dit jaar natuurlijk niet ontbreken.

We kijken weer terug op fantastische editie en hopelijk zien we iedereen weer terug bij de zomerspelen!

Groetjes,
Team Polderevents

Gefilmd door Tamara van Blik en Bloos Fotografie

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

 

Comments

  1. Stan en Kas zijn voor de eerste keer geweest op winter of zomerspelen maar vonden het geweldig en willen de volgende keer weer.
    Ze hebben erg genoten Bedankt

Leave a Comment