Familiedag Oprins uit Tilburg en omstreken

Familiedag Oprins uit Tilburg en omstreken

In Brabant, Familieuitjes, Juni, Tilburg, Uitjes, Zomer by Rico4 Comments

Aan fanatisme geen gebrek bij de familie Oprins uit Tilburg en omgeving. Elk jaar doen ze namelijk een actief uitje met heel de familie waarbij iedereen tot het gaatje gaat om er met de winst vandoor te gaan. De teams waren van de voren al gemaakt en de teamleden waren al voorzien van heuse kleuren badges met naam. Toen de teams de 2 stapels met bamboe zagen liggen, begonnen alle sterke verhalen van vorig jaar. Hier was vorig jaar de strijd op verloren bij de teams waardoor ze er nu twee keer zo hard tegen aan zouden gaan om maar de hoogste toren te kunnen bouwen.

Na de pauze telden alle onderdelen dubbel mee, dus geen genade en alles op alles om van de rest van de familie te winnen. Er werd dan ook bij ieder spel om een heel duidelijke uitleg gevraagd zodat ze creatief konden omgaan met de gestelde regeltjes. Na een schitterende dag hebben we afgesloten met de zeepbaan. Hier zochten zowel de kids als sommige volwassen even de verkoeling op voor ze weer richting huis gingen.

Wij vonden het erg gezellig!

Groetjes,
Rico, Tamara en Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke familiedagen
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Dank je Rico voor de geweldige dag….wat een positieve reacties hebben we gekregen, en we hebben het zelf ook enorm naar onze zin gehad!!!

    Groetjes ilse

  2. Wij zijn erg enthousiast, bedankt voor de superleuke dag!!!!!!!
    Alles was perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar

  3. Het was een geweldige dag dankzij Rico en zijn team. We hebben ontzettend genoten. Dank jullie wel!!!

Leave a Comment