Paintball speelveld

Het paintball speelveld is af

In Highlights by Tommy

Een stille droom die dit jaar eindelijk uitkwam. Al sinds dat mijn broer en ik Polderevents begonnen zijn in november 2011 roep ik al dat ik ooit paintball aan zou willen gaan bieden. Duizend redenen hielden ons al die tijd tegen waarvan de belangrijkste toch wel tijd was. Ook de agenda van 2020 zat al zo’n beetje afgeladen vol waardoor ook dit jaar Paintball weer op de lange baan zou verdwijnen.

Helaas moesten wij als evenementenlocatie zo’n beetje als eerste de deuren sluiten. Na een korte periode van verbazing en teleurstelling zijn we het maar positief gaan inzien en konden we eindelijk eens gaan beginnen met de projecten die we al 9 jaar aan het vooruitschuiven zijn. Zo geschieden afgelopen oktober een leger aan stagiaires ingeschakeld om samen tot een compleet nieuw speelveld van maar liefst 2200m2 aangelegd. Van bunkers, bommen en vlaggen alles werd uit de kast getrokken om er een waar call of duty terrein van te maken. Na zes weken palen zetten, netten plaatsen bunkers bouwen en natuurlijk niet te vergeten een hoop oefenpotjes tegen elkaar gespeeld te hebben. Hadden we op 18 november ons eerste officiële paintball kinderfeestje.

Paintball speelveld - Tommy
Paintball speelveld - charlie base
Paintball speelveld - wapen
Paintball-tieners

Jelle werd 11 jaar en kwam met 9 vriendjes ons splinternieuwe speelveld voor het eerst in gebruik nemen. Na het aantrekken van de overalls en het uitdelen van de wapens hebben we zo’n beetje alle spelvormen die je normaal in fortnite of call of duty speelt in het echt nagespeeld. Jelle en zijn vrienden hebben maar liefst honderden verfballen op elkaar af kunnen vuren met onze nieuwste generatie paintball shotguns. Na ruim een uur gerend, gesprongen en ontwijkt te hebben, waren de kids wel toe aan een korte break voordat ze gingen starten aan het tweede gedeelte van hun feestje namelijk onze hindernisbaan. Nog net voordat Jelle weer naar huis ging de kids nog even kort geïnterviewd over wat ze het leukste en vetste vonden. Daar kwam unaniem Paintball capture the flag uit. De blije en tevens vermoeide gezichten vertelde me dat het 9 jaar wachten en 6 weken hard werken zeker de moeite waard was. Op naar het volgende project. Bedankt voor het lezen, speel buiten & geniet!

Groetjes Tommy

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke uitjes
Foto's door Tamara Uittenboogaard