Kinderfeestje Bram

Kinderfeestje Bram

In 8 jaar, April, Brabant, Hank, Kinderfeestjes, Lente, Uitjes by Rico1 Comment

Bram was het feestvarken en kwam samen met nog 13 andere sportieve vrienden langs op de boerderij. In de stal kregen ze meteen de allerbelangrijkste regel van vandaag te horen: “als ik een spel uitleg, zijn jullie muis- en muisstil”.
Hoewel iedereen het daar mee eens was, hadden de stuiterballen hier een beetje moeite mee tijdens de spellen. Stiekem konden we dat natuurlijk al weten aangezien ze de namen ‘Bad Boys’ en ‘De Beukers’ kozen.
Na het warming-up spel ‘verstoptikkertje’, waar de jarige Bram 10 kindjes had getikt, konden we beginnen met de survivalbaan die het altijd erg goed doet.  Hier gingen de eerste punten naar ‘De Beukers’.
Afgetijgerd en wel konden we beginnen aan de zeskamp onderdelen. Kruiwagenrace, zaklopen en zakslaan werden met veel passie uitgevoerd! Naast heel veel gelachen werden er ook wat traantjes gelaten, omdat de jarige bijna knock-out werd geslagen op zijn hoofd wat natuurlijk niet mocht. 😉
Tijd om even tot rust te komen! Toen we richting de boerderij liepen, stond het kampvuurtje al aan: perfecte timing! Iedereen kreeg wat marsmallows en mocht deze zelf warm maken. Natuurlijk is het dan leuk om de spekjes lekker uitgebreid te roosteren en waren er veel vieze vingers en verbrande tongen. 😉
Na de warme chocomel was het tijd voor het smokkelspel, het record stond op 31.000 en ‘De Beukers’ wisten dit te verbreken met een totaal van 40.750 punten. Hiermee hadden ze een flinke voorsprong opgebouwd en werden uiteindelijk de winnaar van de dag.
Weer een top feestje op een mooie dag, waar het zonnetje zich af en toe liet zien.
Bedankt Bram!

Groetjes,
Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Comments

  1. Nou nou, dat ziet er wel heeeeeeel gezellig uit! Niek kwam al enthousiast thuis met verhalen. Maar de foto’s maken alles duidelijk!
    Bedankt Bram voor een tof feest!

Leave a Comment