Kinderfeestje Wouter

Kinderfeestje Wouter

In 7 jaar, April, Brabant, Kinderfeestjes, Lage Zwaluwe, Lente, Uitjes by Rico

Wouter was in december jarig en zou toen naar een concert gaan samen met zijn vriendjes. Eenmaal aangekomen bij het concert bleek het afgelast te zijn door het slechte weer. Iedereen baalde enorm en moesten weer terug de auto in.

“Dit was het stomste feestje ooit”, werd er geroepen vanaf de achterbank. Niet alleen de kinderen vonden het erg, de ouders waren er ook kapot van. Daarom besloten ze een surprise party te organiseren voor Wouter. De kinderen, de ouders en zelfs de juffrouw zat in het complot.

Nietsvermoedend kwam hij op de boerderij aan, toen de stal al vol zat met zijn vrienden. Ik had met ze afgesproken dat we kei hard surprise zouden schreeuwen, alleen vonden ze dat te moeilijk en besloten daarom om het bij VERRASSING te houden.

Wouter wist niet wat hem overkwam en schrok zelfs een beetje. Nadat hij op de Koningsstoel ging zitten en wij nog eens lang zal ze leven er achteraan zongen, voelde hij zich op zijn gemak en kwam er een glimlach te voorschijn.

We gingen snel naar buiten waar we de strijd begonnen. De Vuurvogels tegen de Pitons. De Pitons kwamen snel op voorsprong door de hindernisbaan en de estafette onderdelen.

In de pauze was het tijd voor cadeaus en wat chips. Na de pauze was het tijd om lat te lopen, touw te trekken en het ravijn spel, waardoor we met 5 – 5 het zakslaan begonnen. Het ging gelijk op en we gingen de finale in met 7 – 7. Wouter kreeg de eer om de finale te spelen. Dit deed hij met volle vertrouwen wist te winnen. Dit zorgde voor veel gejuich en een mooi feestje.
Hopelijk was dit niet het stomste feestje ooit? 😉
Groetjes,

Rico, Tommy en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard