Kinderfeestje Tijs

Kinderfeestje Tijs

In 11 jaar, April, Brabant, Kinderfeestjes, Lage Zwaluwe, Lente, Uitjes by RicoLeave a Comment

Tijs was hier al met verschillende kinderfeestjes geweest en wilde ook zijn eigen feestje graag bij Polderevents vieren. Nou, dat is gelukt! Samen met een hoop vrienden en vriendinnen arriveerde hij op de boerderij.

De teams werden gemaakt en noemden zich ‘De Winnende Schapen’ en ‘De Hippe Zombie Kippen’. Eerst een aantal zeskamponderdelen om het feestje te beginnen. Bij de hindernisbaan kwam het aan op samenwerken en dat bleken ze goed te kunnen.

Bij het zakslaan ging het aardig gelijk op. Toen Lars en Danny aan de beurt waren, wisten we al dat het een mooi potje zou worden. Na een aantal meppen draaide Lars van de balk af en hing hij daar als een luiaard. Danny dacht al gewonnen te hebben, maar niets was minder waar! Omdat de grond nog niet geraakt was, moesten ze door tot dat wél gebeurde. En opeens draaide Danny ook van de balk af! En toen hingen ze daar.. Hoe krijg je dan de ander naar beneden? Met kietelen natuurlijk! Flink aangemoedigd door hun teamgenoten probeerden ze elkaar van de balk af te krijgen en uiteindelijk is dit Lars gelukt! Joehoe!

Op naar de kruiwagenrace, waarbij het voor sommigen bij de geblinddoekte versie best lastig was om zich nog te herinneren wat links en wat rechts was. 😉

Bij het pijl en boog leerde iedereen hoe je nou zo’n boog moet vasthouden en je goed moet schieten. De eerste oefenpijltjes belandden nog op de grond of bovenop de hooibalen. Maar tijdens de ronde waar ze voor ‘het eggie’ schoten, was dit al veel minder het geval! ‘De Winnende Schapen’ schoten hierbij wel 32 punten!

Toen was het tijd voor de Biatlon. Dit hield in: schiet 1 pijl. Is ‘ie raak, dan sluit je achteraan en mag je nog een keer. Is ‘ie mis, dan doe je een rondje over de hindernisbaan. En dat ze goed hadden opgelet met de uitleg was duidelijk. Binnen 2 rondes, met 40 pijlen per team, waren bij ‘De Hippe Zombie Kippen’ alle ballonnen kapot geschoten! Super goed!

Als afsluiting werden de spierballen getest en hebben we touw getrokken, waarbij de eindstand op 11-4 voor ‘De Hippe Zombie Kippen’ kwam.

Wij vonden het een geslaagde middag, hopelijk jullie ook?
Groetjes,
Tommy, Rico en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard

Leave a Comment