Kinderfeestje Kristel

Kinderfeestje Kristel

In 10 jaar, Brabant, Kinderfeestjes, Lente, Maart, Made, Uitjes by Rico

Gisteren is Kristel helemaal vanaf de andere kant van Made naar de boerderij in Wagenberg gefietst met veel vriendinnetjes en een vriendje om haar feestje bij ons te komen vieren.

Nadat iedereen in de twee teams ‘De Puppies’ en ‘De Winnaars’ waren verdeeld, konden we naar buiten voor het eerste spel. Dat was het afleggen van de hindernisbaan op verschillende manieren. Vooral het onderdeel waarbij samengewerkt moest worden om hun vrienden Menno en Pluto mee de hindernisbaan over te nemen, liet zien dat beide teams heel goed konden samenwerken. De eindstand was hier gelijkspel, met 2 tegen 2. Dat beloofde veel spannends!

Snel door met de kruiwagenrace, zaklopen en touwtrekken. ‘De Winnaars’ wisten hierbij nog 1 puntje te behalen, maar ‘De Puppies’ liepen hierbij uit tot een voorsprong van 3 punten tot 6-3.

Daarna het ravijn spel waarbij zonder in het ravijn te vallen, elk team naar de overkant moest zien te komen. Het leek erop alsof ‘De Winnaars’ hierbij een puntje zouden inlopen. ‘De Puppies’ moesten namelijk een paar keer terug omdat er mensen in het ravijn vielen. Maar omdat ‘De Winnaars’ zo zorgvuldig waren, werden ze op het allerlaatste nippertje toch nog ingehaald door ‘De Puppies’ waardoor zij er met het punt vandoor gingen.

Toen was het tijd voor een welverdiende pauze met frietjes en een snack en heel veel drinken, want iedereen had dorst gekregen! Toen dat alles op was, ging de muziek harder en stonden alle meiden en jongen op de dansvloer om de heupen eens goed los te schudden.

Met een stand van 7-3 gingen we het smokkelspel in. Dit was een speciale editie, want Kristel’s moeder voegde zich bij het team dat één teamlid minder had, om dit tot gelijke stand op te vullen. Iedereen was erg fanatiek en wilde zoveel mogelijk punten verzamelen. Uiteindelijk hebben ‘De Puppies’ 30.000 punten gesmokkeld en ‘De Winnaars’ 28.000 punten. Dit hield uiteraard in dat ‘De Puppies’ de dagzege hebben veroverd en met eeuwige roem op huis aan keerden.

Wij vonden het een gezellig feestje, hopelijk jullie ook!

Groetjes,
Rico, Tommy, Naomi en Tamara

Wij zijn Polderevents
Wij organiseren onvergetelijke kinderfeestjes
Foto’s door Tamara Uittenboogaard